Hamburger
Trollåsveien 8, Oppegård

Trollåsveien 8, Oppegård

AREAL: 10 - 570 m²
TYPE: Kontorlokaler
Lokalene er innflyttningsklare 18 september 2018
Se
Bilder
Les Mer
Fasiliteter
Aircondition/Ventilasjon, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis.

Beskrivelse
Eiendommen ble i 1983 oppført som Robert Bosch Norge As sitt hovedkontor og lager. Den består av ca. 70 000 m2 tomt og ca. 15 000 m2 med bygningsmasse. Det er godt med parkeringsplasser. Adkomst til eiendommen reguleres utenom kjernetid 0630 -1715 med bom.
I dag er det ca. 20 leietakere  som har tilhold i Trollåsveien 8. Det er alt fra rene kontorbedrifter til kombinasjonsbrukere, iskremfabrikk, bilverksted ,showroom , større logistikkaktør mm. 
Eiendommen har det siste året blitt betydelig oppgradert. Vi kan tilby meget god parkeringsdekning. Felles møterom/spiserom med « vending automater» og mulighet for bestilling av mat.
 
Adkomst
Fra E-18 er det 2-3 min. og 10 min. fra E6/Vinterbro via E-18. Kort vei til bussholdeplass hvor buss nr. 83 har stopp, den bruker 14 min ifra Oslo Sentrum. Nærmeste togstasjon er Rosenholm alternativt Kolbotn. Trenger dere overnatting er det 2 min. til Quality Hotel Mastemyr.
 
Beliggenhet
Eiendommen ligger sentralt og hyggelig til i parkmessig opparbeidede omgivelser på Mastemyr. Området har god infrastruktur med mange service tilbud og med Trollåsen senter vis a vis hvor det bl.a er dagligvare forretning. Det er kun 3 min. til Kolbotn sentrum.

Ledige arealer
I 2.etg er det totalt ca. 730 m² bta. som er fordelt på 2 seksjoner på hhv. 508 m² bta. og 223 m² bta. De kan benyttes samlet eller hver for seg. Seksjonene kan leies som «as is» eller tilpasset nye leietakere. Overtagelse etter avtale.

3. etg. Kontorer i kontorfelleskap til leie. Kontorene er fra 1-6 brukere, inndelt med cellekontorer og team kontorer. Felles spiserom, møterom mm. Fellesrom er ferdig møblert. Leietid etter avtale, dog minimum 2 år. Lokalene er klare til innflytting ca. 15 september.
3 kontorer er leiet ut.

I tillegg har vi diverse smålager.

 


 
Område
Kontor
Spiserom
Møterom
Kulinaris, iskremproduksjon
Uteområde
Kontorfellesskap 3 etg.
Hele 3 etg. med kontorfellesskap
Ledige arealer
Ledig kontorfellesskap
Ledig kontorfellesskap
Ledig kontorfellesskap
W:
H: