Bring Warehousing signerte før sommeren leiekontrakt på et nybygg på rundt 10.000 kvm i Oslo Logistikkpark Drøbak. Bygget vil bli et moderne lager- og logistikkbygg og vil stå ferdig mot slutten av 2023.

Bring Warehousing og Fabritius har etter en god samarbeidsperiode landet på et prosjekt som vil gi Bring de rammevilkårene de trenger rundt arealer for videre vekst. Bygget vil være et moderne lager- og logistikkbygg tilpasset Bring sine behov og ha en miljøprofil med BREEAM Very good sertifisering og solcelleanlegg på taket. A Bygg Entreprenør skal stå for oppføringen av bygget.

«Dette er et nytt stort område, hvor vi har jobbet i mange år og investert store beløp for å kunne tilby et nytt stort Oslonært lagerområde. Bring Warehousing vil være en spennende tilvekst til parken og vi ser veldig frem til å fortsette det gode samarbeidet», sier daglig leder i Fabritius, Asgeir Solheim.

Bring blir den tredje aktøren til å flytte inn i nye Oslo Logistikkpark Drøbak og tomten begynner å nærme seg byggeklar.