Hovinmovegen 14, Bransjesenteret Gardermoen Næringspark ligger sentralt plassert på Gardermoen i et næringsområde i vekst, rett ved avkjøringen til Oslo Lufthavn fra E6.

  • Gardermoen
  • Kombinasjonsbygg
  • Lager
  • Kontor
  • Takhøyde i lager: 4-5 m

Det er ulik næringsvirksomhet i området. Coop har nylig etablert sitt sentrallager på Gardermoen, og er en av de nærmeste naboene til eiendommen. Aktører som Plantasjen, Marine Harvest, Volvo Truck senter og Birger N. Haug er også etablert i området, samt hotellaktørene Scandic, Thon og Quality.

Området er under stor utvikling og vi har tomter for utvikling i området.

Det ble i 2001(2015) oppført et kombinasjonsbygg på ca. 4.500 m2 over to etasjer, der første etasje benyttes til lager og andre etasje benyttes til kontor. Bygget er avlangt, der ene langsiden er vendt ut mot en opparbeidet tomt på ca. 18.000 m2. Lageret har lav takhøyde, estimert til 4-5 meter. Bygget har gjennomgått oppgraderinger de seneste årene.

Det er kort avstand til offentlig kommunikasjon, buss.

 

INFORMASJON LEDIGE AREALER FRA 01.10.2021

 

Type lokale: Tomt

Areal Tomter: 1200 – 6700 m2 (totalt ca. 9900 m2)

Overtakelse: Etter avtale

 

Fasiliteter

  • Bom med adgangskontroll
  • Vaktmester

 

Beskrivelse

De 3 tomteområdene er  på hhv. 1200 m2, 2000 m2 og 6700 m2.

Området er avstengt med bom som åpnes med adgangskontroll. Eiendommen har idag ca. 20 leietagere og er meget attraktiv for små og mellomstore bedrifter.

Adkomst

Eiendommen ligger godt plassert ved E6. Enkel avkjøring både nord og syd fra, kun få minutters kjøring fra Oslo Lufthavn.

Det er kort avtstand til busstopp.

Beliggenhet

Nærmeste nabo til Scandic Hotel Gardermoen, Thon Hotel Oslo Airport, Quality Airport Hotel Gardermoen, Plantasjen, nye Volvo Truck senter, samt Birger N. Haug og er meget profilert.

Standard

Overtakelse etter avtale.

 

Matrikkelinformasjon:

Kommunenr: 0235
Gårdsnr: 51
Bruksnr: 25

 

Link til FINN annonse for tegninger, bilder og mer informasjon.